ВАЖНО: Данный сайт не содержит призывов к национальной, расовой и иной розни. Сайт не содержит материалов фашистского, нацистского, расистского и террористического содержания. На сайте нет призывов к свержению существующего строя в какой-либо стране мира. Данный сайт не пропагандирует насилие. Содержание данного сайта является субъективным отображением действительности. Если вы не согласны с содержанием данного сайта - покиньте его.
Главная » 2010 » Май » 15


Соціальний рух "Антифашистська дія” категорично проти встановлення пам’ятника радянському диктатору Йосипу Сталіну в місті Запоріжжя та намірів встановлення подібних пам’ятників у інших містах України. "Сталін є представником тих кіл радянської бюрократії, які призвели до придушення завоювань революції 1917 року, жахливого Голодомору 32-33 рр., знищення і репресій неугодних у 36-37 рр., формування тоталітарного режиму з ним на чолі”, - йдеться в оприлюдненій антифашистами заяві. Тому, на думку "антифа”, встановлювати такий пам’ятник напередодні 65-ої річниці перемоги над нацизмом ганебно.


"Викликає також велику кількість запитань його "антифашистська діяльність”. Політика Сталіна фактично привела до поразки республіканської Іспанії фашистському режиму Франко, репресій відносно інших, не орієнтованих на радянський режим антифашистських політичних сил.

Поразка в Іспанії стало ... Читать дальше »
Просмотров: 1276 | Дата: 15.05.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)